top of page
banner_miami_bg.jpg

VILKA ÄR VI?

År 2002 startade Miami Advertising Agency med ambitionen att bli Sveriges första byrå med fokus på gerillamarknadsföring. De följande 10 åren var vi just det. Med kunder som Coca-Cola, IKEA, Volvo och Stena Line jobbade vi oss upp i marknaden. 2013 ingick vi i Bulldog Media Group. Där var vi en byrå som erbjöd fullservice, men fortfarande med inriktningen gerilla. 

 

Nu återlanserar vi Miami Advertising på nytt – med fokus på sociala medier, vår stora passion och det vi kan allra bäst. 

VAD ÄR VI FÖR BYRÅ?

Vi är en renodlad kreativ sociala medier-byrå med över 20 års erfarenhet av marknadsföring. Vår bas finns i Göteborg – men vi hjälper företag i hela Sverige och Norden med vår spetskompetens.

 

Alla företag har sin unika identitet och story, vi hjälper till att hitta den, och låter den framgångsrikt bli hjärtat i marknadsföringen.

 

Våra skräddarsydda paketlösningar maximerar företags potential i digitala kanaler och vi finns med hela vägen från planläggning till genomförande.

Strategi, branding, pricksäker annonsering, management, content och coaching är exempel på tjänster vi erbjuder.

 

Vår passion är sociala medier – men vi sätter minst lika stort värde på goda kundrelationer – och lämnar inte jobbet helt vid leverans. Så fungerar inte långsiktig sociala medier-framgång. Så fungerar inte goda affärsrelationer. Så fungerar inte vi. 

 

En sociala medier-expert finns med som bollplank genom hela sociala medier-resan. Expertis som svarar på alla dina frågor, när du behöver det.

 

Vårt mål är alltid att frigöra tid, generera fler betalande kunder – och lösa alla typer av sociala medier-problem.

bottom of page