top of page
banner_miami_bg.jpg

BRANDING

Är din ambition att bygga ett stort varumärke? Då finns det inga genvägar när det kommer till visuell identitet. Du behöver skapa en look som är din unika vibe, ditt DNA, ditt signum. Logotyp, bildspråk, typografi, färger, symboler och andra element som samverkar på samma sätt i all din kommunikation. Ett uttryck som återspeglar er unika kärna. 

Designmallar som Canva i all ära, de hjälper dig producera innehåll snabbt. Men du delar mallarna med miljontals andra användare. Det bör därför aldrig vara ditt förstahandsval när grunden till ditt varumärke skapas. Skräddarsytt signalerar värde. En känsla av förtroende som kunden inte riktigt kan förklara. Det bara känns.

Det är ett hantverk att skapa en stark visuell identitet. Framför allt är det ett pannben att sedan hålla linjen. Inlägg efter inlägg, samma uttryck. Har inte följarna tröttnat? När du känner så, då har du bara startat din branding-resa.

Vi kan hjälpa dig förädla en existerande grafisk profil, eller skapa en komplett manual från grunden som hjälper er forma hur ni uppfattas och ser ut. Finlir, finess och passion. En välinvesterad kostnad som gör den stora skillnaden på lång sikt.

banner_miami_branding.jpg
bottom of page